Ugens favorit #1 Verdens bedste brød

Ugens favorit kan være alt fra en skøn opskrift, inspirerende kogebog til en mindeværdig restaurant i enten skønne lille Danmark eller den store vide verden.

Denne uges favorit er omkring et fantastisk brød med sprød skorpe som knaser skønt, når du bider i det samt en lækker krummer (som ikke har det svært ved at være 11 år hø hø – google Krummerne, hvis du slet ikke ved hvad jeg snakker om). Jeg mener nemlig det berømte grydebrød.

Opskriften kan jeg desværre ikke tage æren for, men jeg deler den gerne med dig. Fandt opskriften igennem min kære ven Google og søgte efter “verdens bedste brød”. Et ganske nyttigt tip, hvis du søger en opskrift på en bestemt ret og ikke mindst craving. Har bl.a. også fundet en suveræn chokoladekage på denne måde, men mere om det en anden gang.

Find opskriften lige her

DSC_3169

image

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s