Ugens favorit #2 Søndag – køb det mandag

Denne uges favorit er dedikeret til en af mine yndlingskogebøger:”Søndag – Vores bedste gæstemad”.

Nu tænker du måske mormor når du læser ordet Søndag (køb det mandag), men må sige, at jeg er rigtig positiv overrasket over denne bog, for der er bestemt intet mormor over den. Der er både klassiske og nye retter inden for forretter, hovedretter og desserter. Alle nemme og lige til at gå til uden alt for meget hurlumhej. Der udover er der fine billeder og små tips til de fleste af opskrifterne med, hvordan man kan bruge rester, forberede noget dagen før og tilberedning.

Jeg har som sagt en ret så stor samling af kogebøger samt opskrifter. Man kan vel sige, at jeg samler på dem ligesom andre samler på sko eller tasker. Jeg elsker at sidde og bladre i bøgerne og finde inspiration til det næste måltid. Selvom jeg elsker mine opskrifter bruger jeg dem dog mest til at finde inspiration til egne retter. Oftest tager jeg udgangspunkt i ingredienserne, skimmer kort instruktionerne og så går jeg ellers mine egne veje. I know, total rebel.

Ugens favorit har jeg dog helt utrolig brugt opskrifterne fra med meget få ændringer. De var nemme, ingredienserne minimale og det samme med instruktionerne – My kind of cooking. Brugte blandt andet opskrifterne til min 4 retters menu fra indlægget her.

Måske en bog du skal have til din samling?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDSC_0319DSC_0318DSC_0322DSC_0324

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s