En fin, nem og personlig værtsgave

Når man bliver inviteret som gæst til enten en middag eller en fest er det altid en god idé, at medbringe en værtsgave. Jeg sætter i hvert fald altid selv utrolig meget pris på, hvis mine gæster medbringer en lille ting, og som viser, at de sætter pris på ens værtskab og den umage man har gjort sig. Det betyder dog ikke at det behøver at koste mange penge. Det kan være en hjemmelavet pesto som er kommet i et rentgjort syltetøjsglas, en fin lille buket plukket i din  egen have eller din yndlingsopskrift skrevet på et sødt kort. Det jo tanken der tæller allermest. Man kan selvfølgelig også gå lidt  mere amok og komme med en fin gavekurv. Mere om det en anden dag.

For at gøre værtsgaven ekstra personlig, er det altid en god idé at matche gaven til den person du skal give den til. Er personen måske vild med øl så gå i dit lokale supermarked og køb en god specialøl. Er personen vild med bøger kan du evt. lave dit eget bogmærke eller købe en fin gammel drinksbog på et loppemarked, hvis personen nu er vild med cocktails – og hvem er ikke det.

Denne lille buket lavede jeg til et vennepar som blev viet på rådhuset. Vi var inviteret til at komme forbi og få et bette glas og sige tillykke til de nygifte. Jeg er selv den største romantiker så de skulle selvfølgelig have en fin gave og et minde fra dagen. Derfor kreerede jeg denne praktiske og fine buket i en lille æske tilsat nogle små sølvkogler.

I den anden æske havde jeg lagt tre porcelænsfigurer, som hver symboliserede det smukke brudepar og det lille barn de ventede. Da det var tæt på jul ville de små figurer også kunne hænges på juletræet og symbolisere deres lille familie.

Gaven var ikke specielt dyr i sig selv, men synes den var meget fin og personlig. Æskerne og de små kogler var blandt andet købt i Søstrene Grene. I æsken med roserne havde jeg lagt en plastikpose med oasis og stukket blomster og koglerne i. Derudover er gaven også praktisk, da modtageren ikke behøver tænke på, at de skal finde en vase, og den er nem at flytte rundt med. Sidst, men ikke mindst, kan de bruger æskerne bagefter til at gemme minder fra bryllupsdagen i.

Idéen med blomster i æsken kan også bruges til at lave en fin dekoration til jul med gran eller påske, eller måske endda komme små kaktuser i med små sten.

20141107_174928

20141107_17490220141107_174747

Du kan også finde en masse inspiration på Pinterest, som er din bedste ven når du skal finde på idéer til værtsgaver, borddækning eller hvad du nu ellers interesserer dig for.

floweers_in_boxes (1)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s