Bord dæk dig med grå striber og kobber 

Dagens borddækning er ved at være en klassiker herhjemme. Når tiden er knap og gæsterne er lige på trapperne, er dette altid en af de opdækninger jeg vender tilbage til igen og igen. Temaet er hverdagsglamour, ganske enkelt og skabt med få elementer.

En anden ting jeg ofte vender tilbage til, når jeg dækker bord er tallet tre. F.eks. tre lysestager, tre vaser eller  tre glas. Hvis jeg dækker et større bord er de ulige tal som fem, syv eller ni også blandt favoritterne. Synes et ulige antal er mere behageligt for øjet og nemmere at få til at se pænt ud. Håber det giver mening 🙂

Til denne opdækning bruger jeg altid brunt indpakningspapir, som jeg har fundet her. Det giver et rustikt look og er meget praktisk, da det bare kan smides ud bagefter. Så slipper man også for at vaske en dug. Papiret er også børnevenligt og vi har ofte også noteret spilleresultater på papirsdugen.

Jeg har med vilje valgt papir, som er mindre end bordet. Det giver en ekstra effekt med den sorte kant fra bordet.

Du kan også pifte bordet op med det indpakningspapir du nu har derhjemme og bruge som bordløber direkte på bordet eller ovenpå en almindelig dug.

Ovenpå papiret lægger jeg altid en af mine bordløbere som passer til temaet denne dag.

Tilsæt gerne servietter som passer sammen med bordløberen. Enten med farve eller mønster for at skabe sammenhæng i borddækningen. Tilføj et par lysestager og lidt friske sæson blomster eller krydderurter som dufter godt for et personligt touch. Slut af med glas, bestik og service og nu har du et veldækket bord, som er klar til at byde gæsterne velkommen.

God fornøjelse.

Borddækning med grå striber og kobber

Borddækning til hverdagshygge. Når tiden er knap er dette altid en hurtig og fin løsning med få elementer.

Borddækning med grå striber og kobber

Kobber lysestagerne i forskellige højder giver et fint farve modspil til de grå striber. Kobberet giver også en varm og hyggelig stemning til bordet. Har sat hyacinter i en Trip Trap Plint og træet derfra giver også et varmt og rustikt look. 

Borddækning med grå striber og kobber

De grå striber på bordløberen og servietterne samler opdækningen og giver et samlet udtryk.

Borddækning med grå striber og kobber

Simpel borddækning med hvide tallerkener og sølvfarvet bestik. Glassene er til vin eller saft, vand og en lille likør til at slutte af med.

Borddækning med grå striber og kobber

Forskellige drikkevarer sat frem på bordet så der er noget for alle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s